Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ögon letar efter dina

 

 

Kan inte längre

hitta hem

hjärtat mitt

är

vilse.

 

Jag kan känna doften

av dig än

men mina ögon

ser inte dina

längre.

 

Och mina tårar behöver

dina läppar

så jag

åtminstone

kan somna

om

nätterna.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 452 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-06 16:00



Bookmark and Share


  Svante
Ja, säga vad man vill, men känslan i texten går det inte att ta miste på.
2007-10-07

  Nanno
väldigt känsloladdad..känner hur du trängtar efter din älskade, men han kanske är långt borta..
Bra skrivet
Kram
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal