Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..tankar...


Rekreation

Hösten ett andrum
nästet för själens
återhämtning

en lövfylld håla
att krypa ihop i
när sanningar svider
ansträngda andetag
tystnar där

allting stillar sig
slumrar
i frostnattens hårda

det återhållsamma
har tagit över

i avvaktan
på nya skeenden.



© Karin Dahlin






Fri vers av Karin D
Läst 524 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-12 20:03



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj, så är det, vila
det behövs för
att se´n kila
vidare i livet,
klivet, som i
det, är drivet!
Fint formulerat!
Du är så duktig
på detta!
*********
2008-06-25

  andrasidan
Den var fin Karin.
Har du inte skrivit något sedan dess?
Bengt O Björklund
2008-04-26

  Vind
Känslan är mig bekant (även om den stämmer bättre för januari för mig). Fint skrivet.
2007-11-11

    Issand. VIP
oj vad vacker :)
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Karin D
Karin D