Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ut

Så mycket ord som vill sägas

så mycket ord som vill ut.

 

 

Men mer än hej

kommer inte ut....

 

påk




Övriga genrer av ***Wicke***
Läst 606 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-12 20:33



Bookmark and Share


  Madjori
Klartextens avslöjande talar sitt tydliga språk, kort och koncist.
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

***Wicke***
***Wicke***