Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dotter sa något klokt: \"Om en förälder inte vågar se vad ens barn verkligen har gjort, så dömer hon barnet till att vara oälskat och tvingar barnet att leva med masker\"


Med vidöppna ögon


Att älska med vidöppna ögon
Inte blunda för något man ser
Att älska med vidöppna ögon
finns det något större, något mer?

Att se, att känna skavanker
och ändå vara oreserverat där
Att inte rygga tillbaka,
trots mörker, de brister du bär

Att älska med vidöppna ögon
omsluta, innesluta allt
En närvaro mitt i kaoset
livgivande vatten, bevarande salt

Att se, att älska i ljuset
att sätta den älskade fri
Trots allt alltid kvar vid din sida
förlösande, befriande \"vi\"











Fri vers av ÅsaLena
Läst 520 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-13 09:50



Bookmark and Share


  Rachel Roth
detta är verkligen visdomens vägledning för en förälder och för var och en!!!!
2007-10-14

  devilsangel
Denna tar jag till mig extra mycket...Jo det är viktigt att se, att älska med vidöppna ögon, annars kan det gå mycket illa...Suveränt skrivet!
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena