Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänkrets

I Hälsingland finns
en ideell förening -
\"Surmörtens vänner\"

Årsmötena lär
inte kunna beskrivas-
ej heller lukten




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 439 gånger
Publicerad 2007-10-14 14:01



Bookmark and Share


  AndersN
:D
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

papillon