Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5:e hjulet

du lyssnar pliktskyldigast
men ändå inte
vi hör inte hemma hos er

hellre tysthet
än känslan
nej, här vill vi inte vara




Övriga genrer av jardan
Läst 189 gånger
Publicerad 2007-10-15 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan