Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland glömmer vi allt som är gratis, det som bara finns där


seende

inåt ser jag inte så mycket
- vissa dagar-
men utåt
vilka färger
vilka former

det finns en vacker värld där ute
för mina ögon
för oss




Övriga genrer av jardan
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-24 22:48



Bookmark and Share


    beatnikhjärta
Jag gillar den. Hoppfullt, vackert. Bra skrivet!
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan