Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus i mörkret

Ett ljus i mörkret

skänker värme inuti

 

ger glädje och tröst




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-15 18:08



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ljus i mörker, som vi alla behöver..
2007-10-15

  Ronny Berk
finsaker ; en ljusnadens haiku som sprider värme... ja...
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg