Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

garderob för gnällspikar utan hopp

ha alltid hopp om det bästa
för dej själv
och förstås
för andra

livet blir lättare
ljuset syns
dagen blir o.k
och du kan njuta

gnällspikar göre sej ej besvär
speciella garderober inrättas
där ni kan sitta
gnälla er till döds

missnöjenas mästare
avundsjuka
och bitterhet
som mellannamn

tillför ni nåt
eller vill ni bara ha förståelse
bekräftelse
som vi andra





Övriga genrer av jardan
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-10-25 21:26



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
de tre sista orden.. knöt samman säcken fint :)
2007-10-26

    Bögen
Är visserligen benägen att hålla med utifrån den känsla av irritation som gnälleri lyckas sprida...
Men frågan är väl i vilken mån gnälleriet är avsiktligt valt...
Men nu ska jag inte göra saken mer komplicerad än nödvändigt... *ler*
2007-10-25

    Noyle
Haha, gillar
\"gnällspikar göre sej ej besvär
speciella garderober inrättas
där ni kan sitta
gnälla er till döds\" skitmycket! Så väldigt väldigt bra skrivet!
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan