Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skål till blodpuddingen

Märkligt
olikheterna
ibland oss

du
som aldrig skulle komma på tanken
att ta ett glas
medans blodpuddingen steks

du som har så svårt
att göra vardag till fest
och festen festlig

jag ser ditt beige liv
men vem är jag att döma
ditt liv så gott som någons
i din strävan

mitt hopp om det bästa
för dej och för andra
men vardagens ljus
där sköter jag belysningen själv
på mej




Övriga genrer av jardan
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-16 18:50



Bookmark and Share


  Mögelhud
Jag tyckte om det här, och alldeles särskilt detta:

du som har så svårt
att göra vardag till fest
och festen festlig
2007-10-26

  Madjori
*Skrattar*..Vad sägs om långklänning samtidigt som man steker fläsk med löksås och smuttar på något gott till tonerna av Afselius eller Cornelis.. Rolig text och tänk om folk kunde vara lite mer \"tokiga\" och göra varje vardag till en fest..
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan