Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättsentomologi

 

som en svans utan ett huvud
biter sig fast
våldtar vi kropparna
med en synål
sprättar upp remsa efter remsa
av vävnad
syr sedan ihop dem
bak-och-fram




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 597 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-17 21:32



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
hård, orden slår mig HÅRT!
om jag skulle frysa ytterliggare
så skulle du med dessa ord
göra min hud alldeles knottrig.
jag ryser. läskigt bra.
2007-11-15

  Darkness
ohh... spännande!
2007-10-25

  isabel louise
brrr..ruggigt!
2007-10-19

  aftermath
oj ruggigt!
men intressant..
2007-10-19

  Bodil Sandberg
Ja och sen hoppas man på att fallet blir löst...annars har den stackars insekten blottats under kniven förgäves...syr man sen ihop dem bakåfram..ja då får man kala det lagvrängeri...eller..typ..så - kuslig liten sprättedikt Daniel men inte mindre intressant!!!!
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP