Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

acceptera - gå vidare !!!

om du nu skall klara ditt åldrande,
bästa vägen

opåverkbara ting,
inse fakta

så här är det
det kan jag
inte påverka

acceptera
lägg locket på
vandra vidare
med förutsättningarna
du nu har

ingen spilld tid
ingen spilld gröt
this is it
o det kan också vara helt o.k

i acceptansen växer
nya former
allt går vidare
framåt




Övriga genrer av jardan
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-10-18 17:25



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Spännande text om det svåraste av allt- att inse att vi blir äldre- inte mognare endast- utan att framtiden blir kortare
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan