Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma måla dig inte!

- Mamma måla dig inte!
sa tonårssonen
Han som vandrar omkring
så flyktig och obeständig

- Mamma, var dig själv
sa han när han skyndade förbi
i förnyad jakt på identitet

Jag ser hans ryggtavla försvinna
och står förvånad kvar
- En önskan att något förblir ...

Kan i obeständigheten
behovet bli än större
- att något är som det alltid var?







Fri vers av ÅsaLena
Läst 518 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-19 07:23



Bookmark and Share


    eva m h
Djupa vardagstankar i förändringstider!
2007-10-19

  devilsangel
nyvaken och seg säger jag bara: BRA!
2007-10-19

    JJ VIP
En tänkande text mitt ur vardagen, en eloge till ditt språkbruk! MVh. JJ.
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena