Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindsnurror och eldflugor och annat poetiskt trams

 

Vindsnurrorna leker iskallt i vinden
yr upp mitt liv från rötterna

blinda blickar
genom bottenlös tid
faller handlöst

mot marken

du ligger där tafatt och påträngande
med din blotta existens
på regnkysst jord
i vårregnet

din frånvaro
nyper mig
i hjärtat
och

du leker
på mina läppar
med dina osagda ord


bortglömd tid
fragment i smekta lakan

en åskskur av eldflugor
leker i dina ögon
och jag ser
närvaron
leka
med
elden
i mig




Fri vers av isabel louise
Läst 436 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-23 23:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
-Trams var ordet, sa Bill
-Poesi, menar du väl, sa Bull
2007-10-25

  devilsangel
Lekfull och vacker poesi..mycket fint
2007-10-25

    höstblomma
..vackert och jag tycker speciellt slutet är helt underbart :-)
2007-10-24

  Maria Zena Viklund
härligt!
2007-10-24

  Betlehemsstjärnan VIP
Myckert, mycket vackert o formgivande..ler..
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise