Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främling i mitt liv


Efter sömnlöst grubblande
slogs jag av insikten:

den gnagande känslan
- av otillfredställelse...

är ett främlingskap
- i mitt eget liv...




Fri vers av ÅsaLena
Läst 605 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-24 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena