Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har bytt rubrik nu, den hette från början nollställd. Tack till SpamPippiL


Förundras

iakttar häpet
hur min egen spegelbild
börjar att småle




Bunden vers (Haiku) av carimba
Läst 617 gånger
Publicerad 2005-04-30 18:45



Bookmark and Share


    Mejja
Så underbart härligt bejakande! En klar favorit!
2005-05-02

  Knas_
gillar.
2005-05-01

  Hans w-art Westlund VIP
bra skrivet. det var titeln jag funderade på... förvandling kanske hade passat?
2005-04-30
  > Nästa text
< Föregående

carimba