Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

val oct -07

varje dag kan vi välja
att leva fullt ut
inställningen är,
trots allt, ALLT
inga bekymmer för morgondagen
varje dag har nog av sina egna bekymmer.

dagen idag är den morgondag
som du bekymrade dig för igår
svårare än så är det inte -
för somliga......




Övriga genrer av jardan
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-26 22:38



Bookmark and Share


    Issand.
ja det är svårt
men det går att leva så

riktigt bra skrivet
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan