Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omtagning


ett liv i repris
där allt börjar om igen
vill väl ingen ha

men om jag får ett nytt liv
så tar jag med mig barnen




Bunden vers (Haiku) av carimba
Läst 335 gånger
Publicerad 2005-05-01 00:01



Bookmark and Share


    Mejja
Fullträff! Så exakt och precist som bara Du kan!
2005-05-02

  Hans w-art Westlund VIP
ja en favo
2005-05-01

  The Stargazer
Åh, så sött skrivet :)
2005-05-01
  > Nästa text
< Föregående

carimba