Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjerus


champagnekorken
smäller högre än alla
fyrverkerier




Bunden vers (Haiku) av carimba
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-05-01 00:02



Bookmark and Share


  Fale Bure VIP
Skrattar....
2005-05-03

    Mejja
...och blubbblubb bubblet!
2005-05-02

  Hans w-art Westlund VIP
ja för att inte tala om innehållet :)
2005-05-01

  vissla
precis
talande om riktig smällycklig glädje
2005-05-01
  > Nästa text
< Föregående

carimba