Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tror jag gjort en tanka....


Kvinnobödeln


med ett leende
lika kraftfullt som dina
hårda knytnävsslag
är du farlig för alla
när du bländar med din charm




Bunden vers (Haiku) av carimba
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-05-01 09:35



Bookmark and Share


  Almaz
Klockrent!
2005-05-02

    Mejja
Där man invaggats i säkerhet är också lurigast att vara.
2005-05-02

  Hans w-art Westlund VIP
vackert. man skulle önska att den handlade om mig :)
2005-05-01
  > Nästa text
< Föregående

carimba