Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utomhus kan man verkligen ladda sina batterier


Gå ut - det är helg

Glöm nu inte bort
ta den inte för given
Höstens vackra färger
lämnar oss snart

Andas den höga luften
njut trädens avklädning
ge naturen lite uppskattning
den behöver oss

Frostiga mornar kommer
den vita färgen
gör snart sin entre´
det är ett rikt land vi lever i




Övriga genrer av jardan
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-10-26 16:25



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
skulle gärna..

men jag ska stå i en färgrik atelje hela helgen.. men jag ska tänka på dina ord när jag tittar ut genom fönstret..

..njut för min skull du
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan