Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon är så liten och försvarslös




Lilla sjuklingen

Jag som trodde att jag var familjens mittpunkt
kärnan som allt är uppbyggt omkring
sen taxen blev sjuk vet jag bättre...




Fri vers av carimba
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-05-02 08:54



Bookmark and Share


    Mejja
Massor av klappar från mig till lilla vovven!
2005-05-02

  Markattan
Stackars liten, jag hoppas på snabb bättring för henne. Ömsint och varmt.
2005-05-02

  kath
ja, det kan inte sägas bättre än vad kajsa sagt, önskar bättring snart..
2005-05-02

  Kajsa missanpassad
sjuren är klistret mellan byggstenarna. Det som håller uppe strukturen när orkanerna blåser...
2005-05-02
  > Nästa text
< Föregående

carimba