Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmande


i ditt ögas kant
tecknas små glädjestrålar
av charm och livslust




Bunden vers (Haiku) av carimba
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-05-03 13:56



Bookmark and Share


  Dagg
Glädjestrålar.. Vacker benämning, tycker jag!
2005-05-07

  Markattan
Ja, ditt lilla alster var verkligen fullt av värma, såsom titeln förtäljer. Skön och ömsint kortis!
2005-05-03
  > Nästa text
< Föregående

carimba