Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torsken

han är på hugget briljant och charmant är han dock ett bottennapp




Bunden vers (Haiku) av carimba
Läst 331 gånger
Publicerad 2005-05-03 14:41



Bookmark and Share


    Mejja
Riktigt fula fiskar beskriver du här! Må de simma långt ut...
2005-05-03

  Fredrik82
*asg* humoristisk text och klockren haiku :)
2005-05-03

  Markattan
Fyndig och kul liten skapelse ;o)
2005-05-03
  > Nästa text
< Föregående

carimba