Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag osynliga

 

 

Fan älskling

ser du inte hur jag drunknar

i mina egna tårar.

 

Eller hur mina nätter omvandlas

till kalla tårbad,

och jag kan inte längre se framför mig.

 

Fan älskling

hör du inte på min röst,

hur mina tårar faller.

 

Och hur mina vanliga dagar

har blivit till dystra timmar

av saknad.

 

Är jag osynlig




Fri vers av Manal
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-04 20:35



Bookmark and Share


  Svante
Nej, du är inte osynlig, jag såg dig ju här iafall. En text fylld av längtan.
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal