Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fiin cognac

det vore väl underbart
en fl. fiin cognac inombords
den mäktiga naturen som åskådare
ett värdigt slut
utan dropp, injektioner
anhöriga och ångest
Gud ge mej ett sådant slut !

jag vill njuta in i det sista
på mitt eget vis
varför sluta sin dag
och ge de anhöriga evigt dis
det bästa för mej
är det bästa för alla




Övriga genrer av jardan
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-12 23:16



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
tänk om du vaknar nästa dag med en enorm bakfylla medan din familj letar i skogen efter dig? ganska jobbigt att planera.. tima det rätt.. döden kommer.. det är det enda vi kan vara säkra på.. liv.. ger död... men när och hur.. det får vi inte bestämma.. även om vi vill..

men kan kan ju alltid försöka
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan