Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om ett andrum som blev mig givet av mina vänner under en tid då jag som bäst behövde det och dem. De är mina guldkorn


Bekräftelse


En vecka utan ansvar
en helg i frihet
med mina vänner
med dig

Kan ännu känna beröringen
mår så gott av den
Värmen
komplimangerna
uppvaktningen
Jag har blivit sedd!

Ni har sett
mig
människan
personligheten

Jag har lockats
till skratt
uppskattats
för dess toner

Ni har skänkt mig lugn
avspänning
harmoni
gett lovord
när det speglats i mitt ansikte

Jag har fått vara jag

vara lycklig
känna mig hel
om så för en stund




Fri vers av carimba
Läst 317 gånger
Publicerad 2005-05-04 21:23



Bookmark and Share


  madinsane
grattis!!!! :D
2005-05-04
  > Nästa text
< Föregående

carimba