Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i onödan


kränga in

 

 

 

som att kräva en genväg
kväva ett andetag
för att hålla kvar


hålla kvar

 

 

 

 




Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 512 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-07 11:45



Bookmark and Share


  Doktor Vinter
x1 ;s
2007-11-10

  Doktor Vinter
åååååhhhhhhhhhhhhhhhh
Snabbt och enkelt
men ack så vackert
I love it!
2007-11-10

  Doktor Vinter
åååååhhhhhhhhhhhhhhhh
Snabbt och enkelt
men ack så vackert
I love it!
2007-11-10

  Nina V A
i onödan gör man försök, krampaktiga sådana, kväver andetag som om det vore till nytta, kränger in, kränger in
håller kvar, denna genväg in
Du blommar i skeenden, det som händer runt omkring och bildar vackra hieroglyfer, fingrarna följer
2007-11-07

  arie
detta fastklamrandet...hur väl beskriver inte dikten det. Fantastiskt distinkt förmedlat...
att det känns! Verkligen känns och andningen snörps åt en aning...

sista meningen;

\"hålla kvar\"

hänger så fin t kvar i luften
förmedlar diktens budskap och andemening
som en slags ödslig stjärna i natten

snyggt
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson