Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett löfte

 

 

Jag lovar

att jag aldrig

ska sluta

älska dig.

 

 

Men kan du

lova mig

att

aldrig sluta

älska mig

 

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 417 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-07 23:26



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Ett ovanligt farligt löfte, som man aldrig vet om man kan hålla. Värdet ligger i att åtminstone göra ett allvarligt försök.
2007-11-17

  DanSan
****************************

Enkelt , kort och koncist . . . med
andra ord så som jag själv skulle
villja sagt det . . . men jag är ingen
expert på kärlek!

*APPLÅD*

****************************
2007-11-10

  Svante
Svårt att lova. Men man kan göra det bästa av situationen, leva här och nu.
2007-11-09

  Lilla My* VIP
Svåra löften att lova....
Tål att tänka på!
2007-11-08

  * Ammi *
svårt svårt .. att lova sånt
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal