Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa nätter är man inget annat än en väldigt ensam människa.


Hallå?


Hallå?

Hör ni mig?
Är det någon där ute,
någon som hör mig.

Jag vill bara ha någon
som jag kan prata med.
Någon som tycker om mig,
som vågar älska mig.

Hallå?

Finns det någon där ute,
någon som lyssnar.
Som inte dömer mig,
som inte hånar,
eller hatar.

Hallå?

Vart tog ni vägen?
Alla ni som älskade mig,
som lovade,
att jag aldrig skulle vara
ensam.

Så ensam,
som jag är nu.




Fri vers av Zabina
Läst 581 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-07 23:43



Bookmark and Share


    Jennie1127
Hej! var så längesen jag var inne här, men som vanligt skriver du fantastiskt och jag anser fortfarande att vi är samma person :)
bokmärker :)
pusspådej
2007-12-14

  * Ammi *
fy på dem som lovat att inte lämna dig ensam! men vi finns här på Jourhavande Tröstesidan ..
det är höst så det är extra mycket tröstbehov just nu .. pling pling.. kram i etern ..
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Zabina
Zabina