Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dör långsamt

 

Förstår du inte

hur du förintar min

själ

långsamt

men säkert,

tänker du inte på

hur du skär hjärtat

i miljardtals

bitar

från dina få ord.

 

Är det verkligen så

att alla mina

tårar

rinner

och mitt hjärta

dör

för att jag inte förstår dig,

eller är det

för att jag förstår

dig.

 

Förstår du inte

att för varje dag

sliter du

i mitt hjärta,

och tar med dig

en bit

för varje gång,

och här står jag

med ett livlöst

hjärta.

 

Är det verkligen så

att du inte

förstår mig

men försöker,

eller försöker du

medvetet

döda mig långsamt

smärtsamt det går.

då har du lyckats.

 

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 581 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-10 04:00



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Joplin sjunger: Take another little bit of my heart now babe!
Du har samma beende blues i din text. Vackertsmärtsamt!
2007-11-17

  DanSan
*****************************

Mmm . .. Aldrig ska någon lyckas ta en
annans liv eller det vi står för . . .

Nej, aldrig kan vi säga att vi inte förstår
. . . förstår man inte, JA/NEJ . . .

Vad finns då kvar?

*APPLÅD*

*****************************
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal