Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
testar med entext jag haft inne tidigare, vill se om jag kan lyckas få ett annat teckensnitt


Molnfnitter...



Jag skulle vilja sitta
på ett litet moln
ett sånt där runt, bulligt
och mjukt

När du kom
skulle jag gömma mig
i det duniga
så du inte såg
att jag följde dig
vart du gick

Jag skulle fnittra högt
när du sa nåt roligt
och du skulle
förundras över
min närvaro
för du skulle inte veta :)))

Du skulle bli glad
av fnittret
och känna min värme
kanske skulle du
- utav fnittret
bli så där förälskad
så du svävade upp till molnen
där jag satt och väntade




Fri vers av carimba
Läst 333 gånger
Publicerad 2005-05-05 17:37



Bookmark and Share


  Lindah
Bedårande, himlastormande förtjusande... molnfluffiga känslor strömmar ut från orden, och titeln är bland det mest hemlighetsfulla lyckoberusande jag sett på länge.
2005-05-07

  Markattan
Härlig skrivelse som man blir upprymd och glad av att läsa. Gillar både innehåll och titel.
2005-05-06

    ej medlem längre
Det näpnaste man läst på länge!!
2005-05-05
  > Nästa text
< Föregående

carimba