Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en repris...




Glädjens ögonblick


Du ringde igår
och jag blev fjorton år igen,
bortsett från midjemåttet
hängbrösten och rynkorna

du ringde igår
och jag blev så där varm inuti
fylldes av den kärlek
som vi delat en gång

du ringde igår
och jag kände glädjen i
att vara fjorton år
bortsett från midjemåttet
hängbrösten och rynkorna




Fri vers av carimba
Läst 341 gånger
Publicerad 2005-05-05 17:43



Bookmark and Share


  Gizela Svensson
Härligt att läsa och jag måste säga att jag småler lite med tanke på vad du precis skrev till mig i ett brev. Du är för härlig, både som person och i dina texter!
Och kom ihåg att man är inte äldre än vad man gör sig! :)
2005-05-07

  Markattan
Den här är störtskön med både humor och allvar. Skönt att bli fjorton igen för en stund...
2005-05-06

  Hans w-art Westlund VIP
en del saker förändras en del inte...
2005-05-05

  Dagg
Vem bryr sig om midjemåttet, bysten och rynkorna? En fast kropp gör ingen ung själ...
2005-05-05

  madinsane
se där..
textsnittet fick du till :)
och dikten är kul,
jag vill också känna mig som fjorton igen.. UTAN hängbröst och annat daller!
2005-05-05
  > Nästa text
< Föregående

carimba