Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekunders gömmor

 

vad gömmer sig i sekunderna
som får oss att längta

bort från glimmande vindslag
och vackerheter i sepiadagsljus

vindsnurrorna har fastnat i minnens spindelväv
och virkar nu bara andetag

du springer på nya vägar
utan att se dig om

blicken letar efter spår
gömda i ditt eget snår
av slutenhet

och kanske blåser du omkull
om jag pussar dig nu

även om du bara är en tom

spegelbild




Fri vers av isabel louise
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-10 18:56



Bookmark and Share


  devilsangel
Första strofen är perfekt! Och resten av texten helt underbar..Du är verkligen duktig :)
2007-11-11

    höstblomma
..mycket bra skrivet, gillar speciellt dessa rader

och kanske blåser du omkull
om jag pussar dig nu

..applåd! :-)
2007-11-11

  Maria Zena Viklund
\"vad gömmer sig i sekunderna
som får oss att längta\"

underbart diktat!
2007-11-11

  hero40
I fint skriven dikt som gillas!
Gillar särskilt första strofen:
\"vad gömmer sig i sekunderna
som får oss att längta\"
Applåd!
2007-11-10

  Ronny Berk
ett skimmer av vind som snurrar i bilden; vackerhet poesi som söker blickar den finner ; spegelväntans återsken som längtar...
finsaker...ja...
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise