Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska vi dansa på hustaken i natt?


Du visar dig i olika temperaturer
ler blygt när det passar sig

jag vill bara skaka om dig
titta dig i ögonen

men masken förhindrar den sortens ärlighet

mitt egna leende målade jag dit
det är skevt och gulligt

och i ögonen
kan du se universums himlaspel
om du tittar noga

ska vi höja temperaturen i ditt hjärta
smälta maskerna tår för tår
 
och bege oss ut i mörkret
bort från livets maskerad

vi kan dansa på hustaken i natt om du vill
mångubben tar säkert inte illa upp




Fri vers av isabel louise
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-13 21:00



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
åh en underbar dikt älskar de två sista raderna, finnemang!

vi kan dansa på hustaken i natt om du vill
mångubben tar säkert inte illa upp
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise