Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filmstar

Jag förälskade mig i Betamax
ffw ffw ffw ffw
Jag förlovade mig VHS
ffw ffw ffw ffw
Jag gifte mig med dvd
ffw ffw ffw ffw
Min kärlek kan överlåtas och kopieras,
mig spelar det ingen roll.
Den kärlek jag känner för mig är ett slags
drömscenario utan kontroll;
utan rutor, utan ram tills sista akten når sin sista vändning;
ffw ffw ffw ffw
Jag spolar fram till slutkyssen, solnedgången och happy ending.

Och tvivlar du på min kärlek, min vän,
så tryck på \"rewind\" och läs det igen...




Fri vers av Dan Linder
Läst 332 gånger
Publicerad 2005-05-07 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder