Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker alltid på dig älskling. Längtar tills jag får se dina vackra ögon och krama dig hårt hårt...


Med mina tårar saknar jag dig.

 

 

Med mina

tårar

så försöker

jag

finna dig

någonstans

bland all

förtvivlan

sorg

smärta

och

ett döende

hjärta.

 

Mina ögon

har inte

smakat

sömn

eller vila

sen

vi skiljdes åt

med tårar

som föll

och läppar som

smakade

på varandra.

 

 Och jag

försöker

leva som

vanligt

men

ringen på

mitt finger

påminner mig

alltid

alltid

om Dig.

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 607 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-17 00:49



Bookmark and Share


  Gustaphsson
Jättefin verkligen.
2007-11-23

  Soessan
Vackert formulerad , du känner saknaden och kan beskriva den. Bra jobbat, bokmärker ! :)
2007-11-17

  Michaela Dutius
Väl beskrivet...man känner smärtan genom orden.
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal