Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mittlinjen passerad

Backat hem på defensiven
härliga inlägg till trots
lugnet har infunnit sej

18:e snart förbi
går mot saffran o glögg
taktiken håller

ingen kval-rysare här
mitt mål når jag
nätar varje dag

november, snart i backspegeln
acceptans
gett njutning
även av det grå




Övriga genrer av jardan
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-18 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan