Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång till ( borta bra men hemma bäst? )

Bläddrar frenetiskt i "1000 places to see before you die"

...för här i Sverige är det fan inget kul just nu.

"Cable beach i Australien - fantastisk avskildhet vid kontinentens ände"

låter helt suveränt...men Verona i Italien låter inte heller dumt?

Allt eftersom man bläddrar vidare, börjar man inse vad lite man sett

och vilken håla Sverige är ( just nu )

 

Flashback ( Kina September 2007 ):

Stressad och svettig: borttappat baggage

Försöker få en Kines att hjälpa mig

som oförstående glatt nickar "ja" till alla frågor man ställer

Trött och uppgiven önskade jag inget hellre

Än att kura ihop mig under täcket hemma i Sverige

 

Tillbaka:

Totalt glömt Kinesen och allt annat strul

Drömmer om nya länder att längta tillbaka till Sverige ifrån

Kanske blir det Copacabana?




Övriga genrer av fallen
Läst 473 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-19 22:58



Bookmark and Share


  ia VIP
fantastiskt flöde tanke ström
men är det inte så...
(pippi långstrump hade inte så fel ändå....man måste åka bort för att längta tillbaka)
:)
2007-11-29

    ej medlem längre
Vackert skrivet och spännande tankar flöder bland dina ord, bra!
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen