Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hissnande Hetta

 

Vi hinner Vi hinner Vi hinner

 

Säger jag och pressar min kropp emot hans

Jag trycker upp honom mot väggen

Lägger armarna runt hans hals

Kysser honom med heta läppar

7

6

5

 

Fyra våningar har vi på oss

 

Man kan väl trycka på Nödstoppsknappen

O

 




Fri vers av Pulsatilla
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-19 23:10



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Lysande om lust.
2007-12-02

  W.Riter
Och plötsligt så hann ni lite till.;-)
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla