Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gammal dikt som jag har gjort om lite.




Ser du älskling.

 

 

Älskling titta ut

snön har börjat att smälta,

ser du inga vackra minnen

framför dina ögon?

 

Älskling ser du stjärnorna

om kvällen,

ser du inte deras mönster längre?

 

Kan du se hur stjärnorna glittrar

och hur de använder

alla våra ord och bildar

magi.

 

Älskling säg att du minns.

 




Fri vers av Manal
Läst 433 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-19 23:37



Bookmark and Share


  Nanno
Nog måste han minnas..vackert skrivet om det härliga med kärleken för när vi älskar dansar hela universum inför våra fötter..
Kram
Nanno
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal