Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundering

Om ett trasigt hjärta
aldrig lagats
måste ju risken finnas
att det läcker

om ett trasigt hjärta
läcker känslor
måste ju du veta
vad jag känner

och om du vet det
så är jag helt körd.




Fri vers av Ummm~oh~yeah
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-20 20:03



Bookmark and Share


    Stormöga
snyggt! klokt funderat...fast du är nog inte körd!
2007-11-21

  charlotte hedendahl
Fyndigt!
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ummm~oh~yeah
Ummm~oh~yeah