Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbjudna saker kittlar

brist på mognad
civil olydnad
frihetslängtan
tänjande av gränser,
skiter i vad det är
- underbart

fartkamerans bild
blev den fin
blå-nekar
olydnad på nytt

varför inte
har bjudit på
för mycket lydnad




Övriga genrer av jardan
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-22 21:52



Bookmark and Share


    Bögen
Just det! Utrmaningar var ju vårt samtalsämne redan innan jag läste texten! Pelle i botten - kör hårt!
Nödvändigt i bland att skita i vad saker och ting är, bara ge sig hän... eller iväg liksom. Bra!
2007-11-22

  Hans w-art Westlund VIP
..man måste tänja gränserna ibland
för att veta att man lever..
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan