Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skynda dig älskling

 

 

 

Älskling skynda dig

spring

fort fort,

du måste komma

nu.

 

Älskling kom

kom lite närmare

så du kan se,

se det

jag ser.

 

Åh tittta

älskling,

jag blir alldeles tårögd

hela min kropp

ryser.

 

Visst ser du

också,

hur stjärnorna

har

ristat in våra namn.

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 593 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-23 00:08



Bookmark and Share


  Snubblaraldrig
Myyyyys!!! :)
Denna var riktigt fin och gullig och mysig å ja, precis sådär det ska va!! =)
//Gabbi
2007-11-28

  aftermath
ännu en fin
befriande dikt
om längtans kärlek
2007-11-23

    eva m h
Så vackert skrivet! Fömedlar en förundran som liknar barnets!
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal