Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikationssvårigheter

känslor i natten
svårigheter att formulera sej
den andre förträfflig kommunikatör
tystnad som vapen
räcker inte denna gång
flykt
ej tillåtet
- jag tackar för din storstädning av köket




Övriga genrer av jardan
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-25 12:30



Bookmark and Share


    Bögen
Kommunikationens mysterier- kanske den svåraste utmaning vi har...
Bra fångat och forumlerat!
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan