Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuk hård mjuk


Det mjukaste och mest känsliga i min själ

har blivit en förhårdnad jag lider av

Mjukvara har blivit hårdvara

Lägger min själ i blöt i din Kärlek




Fri vers av eva m h
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-25 22:18



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Det var en tung dikt
2007-11-29

  Annette Andersson
Den här gillar jag!
2007-11-26

    Noomi
vilket skönt ställe att lägga sin själ..
vackert diktat,,
2007-11-25

  aftermath
fyndigt knåpat !
2007-11-25

  Tina Q
- mjukvara har blivit hårdvara - gillar!!!!
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

eva m h