Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hamn

 

blicken bäcken
båten
forsar fram
från barnets
barm




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-28 22:16



Bookmark and Share


  Rachel Roth
varje ord ligger så rätt i munnen i denna lilla
2007-12-03

  Erik L
Den här är nog långt mer skickligt skriven än många här förstår. BRA!
2007-11-30

  Bjarne Nordbö
Hamn och forsar , och det får du till ro. Snyggt.
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP