Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skönhet

vi som inte,
som inte lämpar oss
på framsidan av veckotidningen
skulle den här årstiden
vara vår bästa tid
skymningen råder
mörkret döljer

endast det inre synligt
till vår fördel
-förhoppningsvis




Övriga genrer av jardan
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-30 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan