Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mitt hjärta,min älskling.


Dina läppar

 

 

Älskling

du behöver inte ens

beröra mig

för att jag ska smälta

och

glömma världens

bekymmer.

 

Älskling

du behöver inte ens

uttala

de vackraste

orden

för att jag ska flyga.

 

Dina läppar

får mig

att njuta av

det sötaste

av det

sötaste

och hela jag

smälter.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 514 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-01 02:22



Bookmark and Share


  * Ammi *
smakfullt ..
2007-12-04

    Amoreboy
som små godis=))
2007-12-03

  Michaela Dutius
underbar
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal