Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad håller jag på med ?

förspilld tid,
kan det heta så
när det känns
som tiden slösas bort

jag skalar
men ibland fel
den dyrbara tiden
satsades på fel häst

går till sängs
melankoli i mitt sinn
kom ned
ned på din jord
This is life.......

varken bätte eller sämre




Övriga genrer av jardan
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-02 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan